THE KOKRA FAMILY: marjolijn kok ja line kramer (NED) 6/2018

THE KOKRA FAMILY tekee visuaalista dokumentointia siitä ihmetyksestä, joka liittyy kysymykseen miten ja mitä katselemme tietyissä tilanteessa.

Vuodesta 2013 lähtien alankomaalaiset line kramer ja marjolijn kok ovat muodostaneet taiteilijakollektiivi THE KOKRA FAMILYN. Kollektiivin tavoitteena on tutkia perhekäsitettä useista näkökulmista ja tuottaa kantaaottavia taideteoksia. Taiteilijat näkevät perheen laajana käsitteenä ja ovat viime aikoina keskittyneet työskentelyssään materiaalisen näkökulman tutkimiseen. He pitävät huumoria ja kunnioitusta avainasemassa työskentelyssään.

THE KOKRA FAMILY tekee paikka- ja aikasidonnaista visuaalista dokumentointia ihmetyksestä ja katsomisesta. Inventoinnin visuaalisen kertomuksen voima on saanut heidät tarkastelemaan erilaisten materiaalien yhdistelmiä. He tarkastelevat perheiden suhteita, ihmisten elinolosuhteita ja kulttuurin materialistista puolta tutkimalla perheitä heidän tavaroidensa kautta. KulttuuriKauppilan residenssissä THE KOKRA FAMILY pääsi tutkimaan iiläisen perheen varastoa. Työn tuloksista kuultiin taiteilijoiden luento Iin kirjastossa.

THE KOKRA FAMILY KK AIR

Tutustu myös

Näytä kaikki