Tilat

Taidekeskus KulttuuriKauppila sijaitsee Iijoen rannalla idyllisellä kulttuuriperintöalueella ja se koostuu kahdesta rakennuksesta, eli 1800-luvulla rakennetusta residenssirakennuksesta ja vuonna 2006 rakennetusta ateljeetalosta.

Asuintilat

Residenssikokonaisuus 91 m2 pitää sisällään sekä yksityisiä että yhteisiä tiloja. Kaksi yksityistä 15 m2 makuuhuonetta sisältävät vuoteen (1–2 hengelle), työpöydän ja vaatekaappeja. Lisäksi taiteilijoilla on yhteiskäytössä studiotila, 13 m2 keittiö sekä 3,4 mkylpyhuone. Hyvin varustellussa keittiössä on mm. ruokapöytä ja tuolit, jääkaappi-pakastin, hella, uuni, mikroaaltouuni, astiat sekä ruokailu- ja ruuanlaittovälineet. Kylpyhuoneessa on wc:n ja suihkun lisäksi myös pyykinpesukone.

Taiteilijat vastaavat yhdessä tilojen siisteydestä residenssijakson aikana.

Työskentelytilat ja varusteet

Avarassa työskentelytilassa (45 m2) taiteilijoilla on kaappitilojen lisäksi käytössään pöytiä ja tuoleja, hyvä kohdevalaistus sekä laaja valikoima erilaisia työkaluja ja tarvikkeita. Työtilaan lankeaa luonnonvalo kauniisti monista ikkunoista.

Taiteilijoiden käytössä on kaksi tavallista vaihteetonta polkupyörää sekä potkukelkka. Lisäksi talo tarjoaa taiteilijoiden käyttöön  internet-yhteyden, tulostimen sekä matkapuhelimen itsehankittavaa prepaid-korttia varten.

Vuokra

Huone yhdelle hengelle (300 €/kk)

Huone kahdelle hengelle (450 €/kk)

Kaksi huonetta kahdelle hengelle (600 €/kk)

Kaksi huonetta kolmelle hengelle (750 €/kk)

Kaksi huonetta neljälle hengelle (900 €/kk)

Varaus vahvistetaan 100 euron varausmaksulla. Varausmaksu hyvitetään kokonaisvuokrasta, mutta sitä ei palauteta.

Kulkuyhteydet

Etäisyys Iistä lähimpään suureen kaupunkiin Ouluun on 36 km. Linja-autoyhteys Ouluun kulkee tunnin välein. Lähimmälle lentokentälle on matkaa 49 kilometriä.

Materiaalit

Työskentelyyn tarvittavavia materiaaleja on mahdollista hankkia Oulun taiteilijatarvikeliikkeistä. Iissä on rautakauppa ja sekatavarakauppa, jossa myydään myös taiteilijatarvikkeita.