Tilat

Taidekeskus KulttuuriKauppila sijaitsee Iijoen rannalla idyllisellä kulttuuriperintöalueella ja se koostuu kahdesta rakennuksesta: 1800-luvulla rakennetusta residenssirakennuksesta sekä vuonna 2006 rakennetusta ateljeetalosta. KK AiR residenssitilat sisältävät 91 m² asuin- ja työskentelytiloja.

Asuintilat KK AiR

Viihtyisät ja valoisat asuintilat koostuvat 30 m2 kokoisesta oleskelu- ja makuuhuonetilasta, 13 m2 keittiöstä sekä 3,4 m2 kokoisesta kylpyhuoneesta. Oleskelu- ja makuuhuonetiloissa taiteilijalla on käytössään sänky, sohva, kirjahylly, vaatekaapit, kirjoituspöytä, tuoli sekä tietokone internetyhteyksineen ja tulostin. Hyvin varustellussa keittiössä on mm. ruokapöytä ja tuolit, jääkaappi-pakastin, hella, uuni, mikroaaltouuni, astiat, ruokailu- ja ruuanlaittovälineet. Kylpyhuoneessa on wc:n ja suihkun lisäksi myös pyykinpesukone.

Työskentelytilat

Avarassa työskentelytilassa (45 m2) taiteilijalla on kaappitilojen lisäksi käytössään pöytiä ja tuoleja, hyvä kohdevalaistus sekä laaja valikoima erilaisia työkaluja ja tarvikkeita. Työtilaan lankeaa kauniisti luonnonvalo monista ikkunoista ja hiljainen työympäristö takaa työrauhan.

Vierailijoiden käytössä on tavallinen vaihteeton polkupyörä. Lisäksi talo tarjoaa käyttöön matkapuhelimen ja internetyhteyden.

Vuokra

400€ kuukaudessa. Taiteilijapariskunnalta 550€ kuukaudessa. Varaus vahvistetaan 100€ varausmaksulla. Varausmaksu hyvitetään kokonaisvuokrasta mutta sitä ei palauteta.

Kulkuyhteydet

Etäisyys Iistä suurimpaan lähellä olevaan kaupunkiin Ouluun on 36 km. Linja-autoyhteys Ouluun kulkee tunnin välein.

Materiaalit

Työskentelyyn tarvittavaa materiaalia on mahdollista hankkia Oulun taiteilijatarvikeliikkeistä. Iissä on rautakauppa sekä sekatavarakauppa, jossa myydään myös taiteilijatarvikkeita.