KulttuuriKauppilan kesä

Lue lisää KulttuuriKauppilan kesän ohjelmistosta. Nähdään Iissä!

Taidekeskus KulttuuriKauppila on auki 1.6.–31.8. tiistaista lauantaihin klo 12–17. Tervetuloa tutustumaan taidekeskukseen ja kesän näyttelyihin!

1.6.–31.7. Arja Renell: Pinnan alla Näyttely kertoo Talvivaaran kaivoksesta paikallisten asukkaiden, aktivistien, kalastajien ja kalojen näkökulmasta.

1.7.–31.8. Antti J. Leinonen: Last Man Fishing – Perämeren kalastajat Valokuvanäyttely Perämeren hiipuvasta kalastajakulttuurista ja viimeisistä miehistä, jotka pyrkivät edelleen ansaitsemaan kalastuksella elantonsa.

Näyttelyihin on vapaa pääsy!

Osoite: Kauppilantie 15, 91100 Ii

 

1.6.–31.9. Ympäristötaidepuisto on suosittu kuntalaisten ja matkailijoiden virkistysalue upeassa jokimaisemassa Iin sydämessä. Puisto sijaitsee aivan nelostien ja Iin kuntakeskustan läheisyydessä ja on avoinna vierailijoille koko kesän. Art Ii Biennaali on tuottanut puistoon teoksia sekä kotimaisilta että ulkomaisilta taiteilijoilta. Puistoon on vapaa pääsy, ja alueen karttoja on saatavilla puiston pääsisäänkäynniltä.

Puiston pääsisäänkäynti ja pysäköinti: Pappilantie 16, 91100 Ii

Kysy lisää opastetuista kierroksista: yhteystiedot

 

8.–10.8. järjestetään viidettä kertaa rennosti toteutettu ja kaikille avoin valokuvaustapahtuma Valto Pernu Photo Marathon. Kilpailukeskuksena toimii tuttuun tapaan Taidekeskus KulttuuriKauppila, ja tuomaristossa istuu KulttuuriKauppilan ja Lähde! -hankkeen residenssitaiteilija Klara Bergman Fröberg. Ilmoittautuminen tapahtumaan auki sunnuntaihin 28.7. saakka osoitteessa vppm.fi!

KulttuuriKauppila Art Centre
Environmental Art Park

Tutustu myös

Näytä kaikki