Haku

Haku Taidekeskus KulttuuriKauppilan residenssiohjelmiin vuodelle 2020 on nyt auki!

Taidekeskus KulttuuriKauppilan residenssiohjelmiin voivat hakea kaikkien alojen taiteilijat. Taitelijaa pyydetään hakemuksen yhteydessä kertomaan kiinnostuksen kohteistaan sekä esittelemään projektisuunnitelma haluamaansa residenssiohjelmaan: KulttuuriKauppila Artist-in-Residence (KK AiR) tarjoaa mahdollisuuden keskittyä omaan taiteelliseen työskentelyyn, ja KulttuuriKauppila Artist-in-Community (KK AiC) mahdollistaa puolestaan työskentelyn yhdessä paikallisten yhteisöjen kanssa.

Vierailuohjelma suunnitellaan yksilöllisesti, ja autamme taiteilijaa yhden tuotannon (esim. näyttelyn) järjestämisessä residenssikuukautta kohden. Residenssijakson pituus on 16 kuukautta.  

Hyvin varusteltu residenssitila sisältää kaksi yksityistä huonetta sekä yhteisen työskentelytilan ja keittiön. Residenssitila soveltuu siten niin yksittäisille taiteilijoille kuin taiteilijaryhmillekin. Vuokra määräytyy henkilömäärän mukaisesti. Residenssi sijaitsee sopivan kaukana liikenteen melusta, mutta silti hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Oulun kulttuuritapahtumia. 

Haku vuodelle 2020 on nyt auki osoitteessa kkair.artcurator.io! Residenssitaiteilijat valitsee KulttuuriKauppilan raati. Valituille taiteilijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja valinnat julkaistaan KulttuuriKauppilan nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Residenssiin hakeminen

Vuoden 2020 haku on auki 30.4.2019 klo 16:00 saakka osoitteessa kkair.artcurator.io!

Lisätietoja: kulttuurikauppila@gmail.com