Haku

Taidekeskus KulttuuriKauppila tarjoaa kaksi residenssiohjelmaa. KulttuuriKauppila Artist-in-Residence (KK AiR) tarjoaa mahdollisuuden keskittyä omaan taiteelliseen työskentelyyn ja KulttuuriKauppila Artist-in-Community (KK AiC) mahdollistaa työskentelyn paikallisessa yhteisössä.

Residenssiohjelmiin voivat hakea kaikkien alojen taiteilijat. Vierailuohjelma suunnitellaan yksilöllisesti, joten toivomme, että taiteilija esittää toiveita ja alustavan suunnitelman residenssijaksolle jo hakuvaiheessa. Kerrothan myös kiinnostuksestasi esim. näyttelyn, koululaisten työpajan tai mestarikurssin järjestämiseen. Annamme mielellämme lisätietoja mahdollisuuksista! Huomioithan, että Taidekeskus KulttuuriKauppila auttaa sinua yhden valitsemasi tuotannon esim. näyttelyn järjestämisessä residenssikuukautta kohden.

KK AiR: Vierailuaika vaihtelee yhden ja neljän kuukauden välillä. Vuokra on 400€/kk. Vuokraan sisältyy 100€ vierailukohtainen ennakkovarausmaksu, jota ei palauteta peruutustilanteissa. Huomaathan että residenssi soveltuu yhdelle taiteilijalle tai pariskunnalle. Taiteilijapariskunnilta vuokra on 550€/kk.

KK AiC: Vierailuaika vaihtelee yhden ja kahden kuukauden välillä. Taiteilijalle maksetaan palkkaa 2 350 €/kk sekä tarjotaan majoitus. Jatkoon valituille hakijoille lähetetään tarkemmat tiedot tarjolla olevista residenssikohteista. Residenssi sijaitsee Oulunkaaren kuntayhtymän alueella.

Residenssiin hakeminen

Vuoden 2020 haku avautuu keväällä 2019. Residenssitaiteilijat valitsee KulttuuriKauppilan jury. Valituille taiteilijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja: kulttuurikauppila@gmail.com