KulttuuriKauppila etsii projektipäällikköä residenssiverkostohankkeeseen!

Taidekeskus KulttuuriKauppila hakee projektipäällikköä hankkeeseen, jossa luodaan kansainvälinen taiteilijaresidenssien innovaatioverkosto Pohjois-Pohjanmaalle (KRIPA).

KRIPA-hankkeessa luodaan uudenlaista liiketoimintaa ja yhteistyötä taiteen ja kulttuurin alalle. Hankkeessa rakennetaan taiteilijaresidenssien verkosto Pohjois-Pohjanmaalle ja edistetään residenssien kansainvälistä toimintaa. Toiminnan kehittäminen perustuu maaseutumaisen ympäristön vetovoimalle ja luovien alojen potentiaalin kasvattamiselle. Innovaatioverkoston tavoitteena on saada aikaan pysyviä toimintakenttää tukevia rakenteita alueelle ja lisätä toimijoiden osaamista kansainvälisellä taidekentällä.

Projektipäällikön tehtävään haetaan kulttuuri- ja taidealan asiantuntijaa, joka osaa hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja rakentaa laajaa yhteistyöverkostoa. Tehtävän suorittaminen edellyttää kehittämisasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja, hyviä viestintätaitoja sekä erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme kokemusta luovan alan liiketoiminnan kehittämisestä ja kansainvälisen verkostotoiminnan organisoimisesta. Toivomme, että tehtävään valitulla henkilöllä on paineensietokykyä, yhteistyötaitoja ja näkemystä residenssitoiminnasta sekä kykyä ja paloa kehittää uusia toimintatapoja luovalle alalle.

Hanketta rahoittaa ELY-keskus / EU:n Maaseuturahasto ja se liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan. Toteuttajina ovat Iin kunta, Raahen kaupunki ja Kuusamo-opiston kannatusyhdistys. Projektipäällikön työpiste sijaitsee Iin Taidekeskus KulttuuriKauppilassa. Hanke suuntautuu koko Pohjois-Pohjanmaan alueelle. Tehtävä on määräaikainen 1.9.2020-31.12.2022. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemus vastaavista tehtävistä. Työssä on suotavaa olla käytössä oma auto. Viikkotyöaika on 38 h 45 min. Työtehtävä edellyttää matkustamista ja valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Tehtävää haetaan Kuntarekryssä. Haku päättyy 20.8. klo 16.

Lisätiedot: vastaava tuottaja Jetta Huttunen / jetta.huttunen@ii.fi, 050 395 0313

Tutustu myös

Näytä kaikki