Talvinen taiteilijatapaaminen 12.12.2021

Joulukuussa KulttuuriKauppilan residenssissä työskentelevän kuvataiteilija Marianne Lukkarisen taiteilijatapaaminen sunnuntaina 12.12. klo 15 - 20.

Joulunalusajan KulttuuriKauppilan vieraana residenssissä viettää kuvataiteilija, kuvataidekasvattaja Marianne Lukkarinen. Vierailunsa aikana Lukkarinen keskittyy taiteellisen työnsä lisäksi hyvinvointia vahvistavan taidetyön ja taideopetuksen tutkimukseen.

’’KulttuuriKauppilan miljöö on kaunis ja rauhanomainen tila. Oivallinen hiljaiseen keskittymistä vaativaan työjaksoon. Ihmiset tarinoineen ovat kuitenkin tärkeä osa myös tutkimustani ja työtäni ja haluan kutsua sinne teitä ihania ihmisiä kylään yhtenä residenssipäivänäni’’, Marianne kertoo.

Taiteilijatapaaminen järjestetään KulttuuriKauppilan residenssitilassa sunnuntaina 12.12.2021 klo 15 – 20 välisenä aikana. Tapaamisesta on mahdollisuus myös ostaa Lukkarisen teoslahjakortteja ja maalauksia. Tarjolla on glögiä ja jouluisia makuja!

Tilaisuuteen pyydetään ennakkoilmoittautumista, ja osallistujamäärä on rajattu 20 henkilöön. Ilmoittautumiset 11.12. mennessä sähköpostitse marianne.lukkarinen(a)gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Teos: Marianne Lukkarinen

Tutustu myös

Näytä kaikki