Haku Art Ii Biennaaliin on avoinna 31.1.2022 saakka!

Kahdeksas Art Ii Biennaali nostaa esiin sen, miten käsitämme ilman ja tunnemme sen ja siihen liittyvät ilmiöt. Haku on avoinna vielä kaksi viikkoa!

Miten ilmaa ja sen olemusta voi lähestyä taiteen keinoin? Miten taiteen avulla voi tutkia ilman moninaista vaikutusta ja loputtomia merkityksiä elonkirjolle? Mitä näemme kun ’katsomme’ ilmaa ja siirrämme katseemme sitä kohti?

Art Ii Biennaalin osallistujat valitsee kuraattoritiimi avointen hakemusten perusteella sekä henkilökohtaisilla kutsuilla. Vuoden 2022 kuraattorit ovat Minna Rainio, Mark Roberts ja Jetta Huttunen.

Monimuotoinen taidetapahtuma tulee esittelemään teoksia, jotka tutkivat ilmaan liittyviä kysymyksiä, esittelevät uusia ajatuksia ja aiheen käsittelytapoja sekä antavat näkymättömälle aistillisen muodon. Olemme eritoten kiinnostuneita teoksista ja taiteilijoista, jotka yhdistävät taidetta ja tiedettä ja ottavat työskentelyssään huomioon maapallon kestokyvyn rajat.

Haku on avoinna Suomessa ja ulkomailla työskenteleville taiteilijoille. Tuotanto- ja matkakuluja katetaan 2200 euroon saakka jokaista valittua projektia kohti laskua vastaan. Majoitus tarjotaan Iissä biennaalin aikaan 15.6. – 19.6.2022.

Ohjelmahaku kahdeksanteen Art Ii Biennaaliin on avoinna 31.1.2022 saakka osoitteessa www.artii.fi/haku 

 

Art Ii Biennaalin järjestää iiläinen Taidekeskus KulttuuriKauppila.

Tutustu myös

Näytä kaikki