Suunnittele logo Northern AiR -residenssiverkostolle

KRIPA-hankkeessa Pohjois-Pohjanmaalle perustettava kansainvälinen residenssiverkosto etsii tekijää verkoston tunnuksena käytettävälle logolle.

KRIPA-hankkeessa (2020-2022) perustetaan Pohjois-Pohjanmaalle kansainvälinen taiteilijaresidenssien verkosto, jossa kootaan maakunnan residenssitoimijat yhteen. Residenssiverkoston nimeksi tulee Northern AiR. Residenssiverkostolle kaivataan logoa, jota käytetään verkoston tunnuksena ja viestinnässä (esim. www-sivut ja painotuotteet).

Hankkeen toteuttajia ovat Iin kunta, Raahen kaupunki sekä Kuusamo-opiston kannatusyhdistys ry. Hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja toteuttamiseen on myönnetty rahoitus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Logon tulisi ilmentää Northern AiR -residenssiverkoston henkeä ja kokonaisviestintää:

  • Innostava: residenssitoiminnasta veto-, pito- ja elinvoimaa paikkakunnallesi. Avoin väylä maailmalle. Luo kanssamme rikkaampaa kulttuurituotantoa ja uutta liiketoimintaa. Avaa residenssi, astu laivaan, saat avaimet käteen.
  • Pohjoinen: meillä on selkeät toimintatavat ja homma toimii. Pohjoisen sanaan voi luottaa. Tilat ja rauha – ainutlaatuinen luontoyhteys – maailman turvallisin ja toimivin yhteiskunta. Pohjoisen maaseudun rajattomuus ja kulttuurimaisemat.
  • Mahdollistaja: Northern AiR on välittäjäaine taiteen ja oman alueen elävöittämiseen. Taiteilijat työllistyvät samalla kuin yritykset hyötyvät. Kansainvälinen residenssitaiteilija uudistaa julkisen tilan. Suuret yleisöt ja ammattitaide kohtaavat yllättävissä galleriaympäristöissä.
  • Kansainvälinen kumppani: olemme osa maailman suurinta residenssiverkostoa, jonka arktinen toimisto on meillä Iissä. Tiivistämme residenssiyhteistyötä Pohjoismaissa ja Barentsin alueella.

Logon tekijää etsitään käänteisen kilpailutuksen keinoin, budjetti on 1500 euroa (+alv). Tarjouksia toivotaan 5.2.2021 mennessä.

Tutustu tarjouspyyntöön tästä. 

 

Lisätiedot:

Kripa-hanke
projektipäällikkö Kai Latvalehto
+358405853717
kai.latvalehto@ii.fi

 

Kuva: Jetta Huttunen

Tutustu myös

Näytä kaikki