Northern AiR -verkosto etsii luovien alojen ammattilaisia kouluttamaan ja sparraamaan residenssitoimijoita

Oletko luovien alojen asiantuntija, joilla on näppituntumaa residenssitoimintaan, kulttuurialaan ja sen rahoitusmekanismeihin? Northern AiR -verkosto etsii luovien alojen asiantuntijoita toteuttamaan koulutussisältöjä ja sparrausta taiteilijaresidenssitoimijoille ja residenssitoiminnasta kiinnostuneille tahoille.

Kripa-hankkeen/Northern AiR -residenssiverkoston keskeisiä tavoitteita ovat residenssitoimijoiden osaamisen kehittäminen ja yhteistoiminta. Haussa pyydetään tarjouksia pienryhmäkoulutuksen vetämisestä, jonka puitteissa Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueelta tulevien osallistujien residenssitoimintaa sparrataan ja viedään eteenpäin.

Pienryhmä(t) pyritään kokoamaan alueelliset lähtökohdat huomioiden. Ryhmässä voi olla residenssitoimintaa suunnittelevia tahoja tai toimintaansa kehittäviä taiteilijaresidenssejä. Residenssiverkostolle esitettyjä  toiveita ovat yhteistoiminta, kokemusten vaihto ja vertaistuki, jonka toivotaan näkyvän tarjotuissa sisällöissä.

Muotoile näköisesi paketti, jonka läpivieminen hyödyttäisi residenssitoimijoita mahdollisimman paljon! Tarjouksia pyydetään 16.4. mennessä käänteisen kilpailutuksen keinoin.

Lue lisää Northern AiR -verkoston verkkosivuilta täältä

Lisätiedot sähköpostitse:
Kripa-hanke
projektipäällikkö Kai Latvalehto
kai.latvalehto@ii.fi

Tutustu myös

Näytä kaikki