Lähde! Taiteesta osallisuutta -hanke etsii tekijöitä!

Lähde! Taiteesta voimaa arkeen -hanke saa jatkoa! Taidekeskus KulttuuriKauppilan ja Oulunkaaren kuntayhtymän yhteiseen hankkeeseen etsitään projektipäällikköä ja kulttuurituottajaa.

Kulttuurituottajaksi

Iin kunta hakee kulttuurituottajaa/projektikoordinaattoria. Tehtäviin kuuluu Taidekeskus KulttuuriKauppilan kulttuurituottajana toiminen (50%) sekä Oulunkaaren kuntayhtymän Lähde! Taiteesta osallisuutta -hankkeen projektikoordinaattorin tehtävä (50%).

Kulttuurituottaja osallistuu Iin kunnan kulttuuripalvelujen ja taiteilijaresidenssitoiminnan toteuttamiseen, vastuualueenaan erityisesti viestintä. Projektikoordinaattorin tehtävään sisältyy Lähde! Taiteesta osallisuutta -hankkeen sisällöllistä toteuttamista ja sekä viestintä- ja tiedotustehtäviä. Hankkeen tavoitteena on taidelähtöisten menetelmien pysyvä juurruttaminen osaksi sote-palvelupolkuja sekä rakentaa tiiviimpää väylää kunnan muihin hyvinvointipalveluihin.

Kulttuurituottaja/koordinaattorin tehtävään haetaan kulttuuri- ja taidealan asiantuntijaa, jolla on kykyä ja paloa kehittää uusia toimintatapoja. Tehtävän suorittaminen edellyttää kehittämisasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyö- ja organisointitaitoja, hyviä viestintätaitoja sekä erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme kulttuurihyvinvoinnin osaamista ja kokemusta taidelähtöisten menetelmien soveltamisesta. Lisäksi eduksi on intohimo kulttuurialaa kohtaan sekä hyvät tietotekniikkataidot. Toivomme, että tehtävään valitulla henkilöllä on paineensietokykyä, yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä näkemystä tuoda taidetoimintaa osaksi organisaatioita.

Kulttuurituottaja/koordinaattorin työpiste sijaitsee Iin KulttuuriKauppilassa. Osa työstä tapahtuu koko Oulunkaaren alueella (Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala). Tehtävä on määräaikainen 1.5.2020-30.4.2023.

Lue lisää ja hae 21.4. mennessä Kuntarekryssä.

Projektipäälliköksi

Oulunkaaren kuntayhtymä etsii myös hankkeeseen projektipäällikköä kolmevuotiseen (1.5.2020-30.4.2023) tehtävään Lähde! – Taiteesta osallisuutta -hankkeen johtoon.

Tehtävä on osa-aikainen (70%), joten projektipäälliköllä on mahdollisuus tehdä työsuhteen rinnalla esimerkiksi omaa taiteellista työtään.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen organisoinnista, käytännön tehtävistä sekä hallinnollisista toimenpiteistä hankesuunnitelman mukaisesti. Projektipäällikön tukena toimivat hanketiimi sekä Oulunkaaren kehittämistoiminnan asiantuntijat. Hankkeen kohderyhmien lisäksi projektipäällikkö työskentelee tiiviissä yhteistyössä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten, ammattitaiteilijoiden, kuntien edustajien sekä Iin kunnan Taidekeskus KulttuuriKauppilan kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemus hankehallinnoinnista sekä soveltavan taiteen kentästä. Arvostamme hyvinvointipalveluiden ja sosiaalisen taiteen tuntemusta, vahvaa taide- ja kulttuurialan osaamista, hyviä verkostoja sekä yhteistyökykyä. Myös EU-hankkeiden ja taloushallinnon monipuolinen osaaminen, kokemus ketteristä ja osallistavista kehittämisen menetelmistä sekä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot katsotaan eduiksi.

Toimialueena on koko Oulunkaaren kuntayhtymän alue eli Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja mielellään myös oman auton käyttömahdollisuutta. Työpiste sijaitsee Taidekeskus KulttuuriKauppilassa Iissä.

Lue lisää ja hae 21.4. mennessä Kuntarekryssä. 

 

Lue lisää: Lähde! Taiteesta voimaa arkeen -hanke (2017-2020) 

dav

Tutustu myös

Näytä kaikki