Jetta Huttunen KulttuuriKauppilan vastaavaksi tuottajaksi

Taidekeskus KulttuuriKauppilan vastaavana tuottajana on aloittanut vuoden alusta Jetta Huttunen (TaM).

Jetta Huttunen (TaM) on aloittanut vuoden alusta Taidekeskus KulttuuriKauppilan vastaavana tuottajana. Huttunen on työskennellyt aiemmin Kattilakosken kulttuuriosuuskunnan toiminnanjohtajana Kärsämäellä ja ollut tuottamassa edellistä Art Ii Biennaalia vuonna 2018.

”Olen innoissani uudesta pestistäni. Iillä on korkea profiili kansainvälisenä taidepitäjänä ja juuri tällä hetkellä Ii on kuuma nimi ympäristöasioissa. Näiden kahden vahvuuden pohjalta on hienoa lähteä tuottamaan tämän vuotista Biennaalia ja johtamaan KulttuuriKauppilan toimintaa.”

Vastaavan tuottajan tehtävä sisältää mm. kansainvälisen taiteilijaresidenssiohjelman koordinoinnin ja Art Ii Biennaalin johtamisen. Tärkeä osa tehtävää on paikallinen, alueellinen ja kansainvälinen yhteistyö.

Ensimmäisenä isoksi työtehtäväkseen Huttunen nimeääkin juuri Biennaalin. ”Ympäristötaidetapahtuman teema on tänä vuonna maa. Jatkamme siis uudella elementillä edellisen vesiteemaisen Biennaalin jälkeen”. Huttunen kertoo, että Biennaaliin haetaan myös paikallisten tuottamaa maa-aiheista ohjelmaa.

 

Tutustu myös

Näytä kaikki