Phone / Photo / Poem

KulttuuriKauppilan vuoden 2018 ensimmäinen residenssitaiteilija Emma Wippermann esittelee teoksiaan kaikille avoimessa lukutilaisuudessa Iin pääkirjastossa 11.1.18 klo 18 alkaen.
Phone / Photo / Poem

Phone / Photo / Poem on monitaiteinen lukutilaisuus ja esitys, jossa leikitellään kuvien, kielen ja digitaalisen elämän intiimiyden suhteilla. KulttuuriKauppilan vuoden 2018 ensimmäinen residenssitaiteilija Emma Wippermann esittelee teoksiaan kaikille avoimessa lukutilaisuudessa Iin pääkirjastossa 11.1.18 klo 18 alkaen. Englanninkielisen tilaisuuden järjestävät yhteistyössä KulttuuriKauppila, Iin kirjasto ja Oulun kirjailijaseura

Suomalaisia sukujuuria omaava Emma Wippermann on kirjoittaja New Yorkista. Hän yhdistää kuvia, kuten puhelimella otettuja otoksia ja ruutukaappauksia, teksteihinsä, jotka liittyvät esimerkiksi ekologisuuteen, haluun ja queer-kulttuurin digitaaliseen läheisyyteen. Emma viimeistelee kirjallisuuden maisterin tutkintoaan Brownin yliopistossa ja hänen töitään ovat esitelleet mm. Lost& -esitys, Emergency INDEX ja The Diamond Stingly Show MoMa PS1:ssä. Residenssivierailunsa aikana Emma työstää käsikirjoitustaan lajien välisistä suhteista, tekee tutkimusta liikkumattomuuteen liittyvään valokuvaesseeseen sekä ottaa kuvia suomalaisesta talvesta.

Emma Wipperman. 4.1.2017. Ii. KulttuuriKauppila.

Tutustu myös

Näytä kaikki