Art Ii Biennaalin yhteisötaidetuottajaksi Annika Ryhänen

Art Ii Biennaalin kulttuurituottajana on aloittanut maaliskuussa oululainen Annika Ryhänen (TaM).

Art Ii Biennaalin kulttuurituottajana maaliskuussa aloittanut Annika Ryhänen (TaM) on Lapin yliopistosta valmistunut oululainen kuvataidekasvattaja. Aikaisemmin hän on toiminut kuvataiteen tuntiopettajana sekä erilaisen vapaa-ajan media- ja taidekasvatuksellisen toiminnan ohjaajana eri tahoilla ja kouluilla. Suunnittelemissaan työpajoissa ja kurssikokonaisuuksissa Ryhänen tähtää luomaan yksilön oman kulttuurisen identiteetin kannalta merkityksellisiä kokemuksia taide-, peli- ja mediakasvatuksen keinoin.

”Taide ja sen määrittäminen arvoineen on yhteisöllisessä toiminnassa toissijaista. Parhaimmassa tapauksessa se, mitä ihmiset itse tekevät, on jotain heille merkityksellistä, heitä henkilökohtaisesti koskettavaa, jolloin siitä kehittyy osa heidän elämäänsä ja tulevaisuuttaan eikä vain taidetta taiteen vuoksi.”

Ryhäsen tehtävä Art Ii Biennaalin yhteydessä on pitää huolta paikallisten yhteisöjen ja asukkaiden ideoiman ohjelman tuottamisesta osana tuottajatiimiä ja yhteistyössä tapahtuman kuraattoreiden kanssa.

 

Tutustu myös

Näytä kaikki