Vanhat kehykset hyötykäyttöön taideprojektiin – keräys Iin kirjastolla 28.2. saakka!

Iin kirjastolla kerätään vanhoja kehyksiä Iissä osana Lähde!-hanketta toteutettavaan taideprojektiin.

Taiteilija, Taidekummi Martu Väisänen ottaa vastaan vanhoja ja käytettyjä taulujen ja valokuvien kehyksiä! Kehykset tulevat Lähde! Taiteesta osallisuutta –hankkeen osallistujien käyttöön, ja niitä hyödynnetään valokuvausprojektissa sote- ja hyvinvointipalveluiden yksiköiden asiakkaiden kanssa.

Kehys voi olla esimerkiksi taulun kehys, taustapahveja ja kehyslasia ei tarvitse olla. Kehys voi olla vanhakin ja pienet kolhut eivät haittaa, kunhan kehys on käyttökelpoinen. Aivan pienimpiä kehyksiä (alle 10x15cm) lukuun ottamatta voit vapaasti lahjoittaa erikokoisia ja näköisiä kehyksiä. Mitä persoonallisempi kehys sen parempi!

Kehykset voit tuoda kirjaston aukioloaikoina Nätteporin aulan keräyslaatikkoon (Puistotie 1, 91100 Ii). Kehykset ja niihin projektin aikana luotavat muotokuvat nähdään esillä Iin kirjastossa myöhemmin keväällä! Kehyksiä otetaan vastaan Iin kunnankirjastolla 28.2. saakka.

Martu Väisänen on oululainen valokuvaaja ja taiteilija, joka työskentelee moninaisesti ja moninaisten ihmisten kanssa hyödyntäen pääasiassa valokuvaa mutta myös muita taidemenetelmiä. Iissä toteutettava valokuvausprojekti on osa Väisäsen työtä Lähde! Taiteesta osallisuutta –hankkeen Taidekummina.

Tutustu myös

Näytä kaikki