Vaalan uutta hyte-keskusta ideoidaan yhdessä!

Taiteen ja taidetoiminnan rooli, kohtaamistilan viihtyisyys ja erilaisten hyvinvointipalvelujen kekskittyminen saman katon alle puhututtavat 3.12. järjestettävässä työpajapäivässä, jossa pohditaan Vaalan uuden hyte-keskuksen sisältöä ja toimintoja!

Vaalan kunta ja Lähde! Taiteesta voimaa arkeen -hanke järjestävät Vaalan uuden hyte-keskuksen suunnitteluun liittyvän palvelumuotoilupäivän Vaalan valtuustosalissa tiistaina 3.12 klo 10-13 ja 14-17. Non-stop työpajaan voi osallistua oman aikataulun mukaisesti. Päivän sisällöstä vastaavat palvelumuotoilija Heidi Huovinen ja yhteisömanageri Marja Heinistö.

Alustavasti Vaalan hyte-keskus tulee sisältämään sosiaali- ja terveysaseman sekä kunnan hyvinvointipalveluita. Pajassa kuullaan toiveita muista palveluista ja toiminnoista! Sisältääkö keskus kohtaamispaikan/ kuntalaisten olohuoneen? Pitäisikö kirjaston ja/ tai nuorisotilan olla keskuksessa? Työpajan toivotaan herättävän keskustelua myös taiteen roolista sekä osana rakennusta, että talon sisältämässä toiminnassa.

Työpajat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille! Mukaan toivotaan erityisesti Lähde! -hankkeen kohderyhmiin kuuluvia eli mielenterveyskuntoutujia, kehitysvammaisia ja nuoria työttömiä sekä henkilöstöä.  Välipalatarjoilun johdosta toivomme ilmoittautumisia 2.12 klo 9 mennessä os. sanna.juutinen@oulunkaari.com mutta paikalle saa myös piipahtaa ilman ilmoittautumista.

Tervetuloa!

(Kuva: Vaalanrannan puistopaja, kuvaaja Martu Väisänen)

Tutustu myös

Näytä kaikki