Taidekeskus KulttuuriKauppila hakee kahta harjoittelijaa

 KulttuuriKauppila hakee harjoittelijoita 1.4.–31.6.2022 väliselle ajalle viestinnän ja kulttuurituotannon tehtäviin. Hae paikkaa 21.3. klo 12 mennessä Kuntarekryssä!  

Haemme tunnettuun ilmasto- ja taidekuntaan kahta korkeakouluharjoittelijaa viestinnän ja kulttuurituotannon tehtäviin.

Viestintäharjoittelija

Viestintäharjoittelija pääsee tiedottamaan merkittävästä kansainvälisestä taidetapahtumasta Art Ii Biennaalista ja muusta taidetuotannosta niin kotimaiselle kuin kansainvälisellekin yleisölle. Toivomme, että opiskelualasi on viestintä, markkinointi tai vastaava ja olet loppuvaiheessa opintojasi.

Tuotantoharjoittelija

KulttuuriKauppilan tuotantoharjoittelija pääsee tuottamaan Art Ii Biennaalin tapahtumia ja kansainvälistä residenssitoimintaa. Toivomme, että opiskelualasi on kulttuurituotanto tai vastaava ja olet loppuvaiheessa opintojasi.

 

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja organisointitaitoja, hyviä viestintätaitoja sekä erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi eduksi on intohimo kulttuurialaa kohtaan ja kiinnostus kuvataiteeseen sekä hyvät tietotekniikkataidot. Tuotantoharjoittelijalla toivomme olevan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Harjoittelun kesto on kokonaisuudessaan 270h tai sopimuksen mukaan. Palkkaus 1283€ /kk kokoaikaisesta työstä. Harjoittelu alkaa 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lue lisää ja hae 21.3. mennessä Kuntarekryssä:

Viestintäharjoittelija (työavain 421090)

Tuotantoharjoittelija (työavain 421114)

 

Taidekeskus KulttuuriKauppila kehittää ja tuottaa korkeatasoista kansainvälistä ammattitaidetta Pohjois-Suomessa. KulttuuriKauppilan keskeisiä toimintoja ovat kansainvälinen residenssitoiminta, Art Ii Biennaalin tuottaminen, taiteilijoiden osaamisen kehittäminen ja verkostojen rakentaminen. Olemme kunnan julkisen taiteen asiantuntija ja toteuttaja.

Ii on lähes 10.000 asukkaan muuttovoittokunta Oulun naapurissa nelostien valtaväylän varrella. Ii on valtakunnallisesti tunnustettu uusiutuvan energian edelläkävijä ja yksi Suomen ympäristökeskuksen hiilineutraaleista kunnista.  Ii on kasvava, elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta – Iissä on ideaa!

Lisätiedot:  
Vastaava tuottaja
Jetta Huttunen
p. 050 3950 313
jetta.huttunen@ii.fi

Tutustu myös

Näytä kaikki