Sanna Koivisto avoimien ateljeeovien tapahtumassa Konstrundanissa 2.-3.9.

Taiteilijoiden työhuoneiden avoimien ovien päivä Konstrundan järjestetään 16. kerran. Iin Kulttuurikauppilasta on mukana kuvataiteilija Sanna Koivisto, jonka työhuoneelle yleisö pääsee tutustumaan syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, 2.-3.9. kello 11-17.

Tapahtumaa on järjestetty Suomessa vuodesta 2008 lähtien. Tämän vuoden Konstrundaniin osallistuu lähes 350 luovaa toimijaa. Konstrundanin aikana taiteen-, käsityön-, ja muotoilun ammattilaiset avaavat työhuoneensa ja työpajansa yleisölle. Tapahtuman taiteilijat eri puolilla Suomea pitävät ateljeensa auki 2.-3.9. kello 11-17. Vierailijat voivat vapaasti vierailla taiteilijoiden luona ja osallistua tämän vuoden arvontaan, jossa on tämän vuoden Konstrundaniin osallistuvien taitelijoiden kauniita taideteoksia ja tuotteita.

Konstrundanin tavoitteena on lisätä ymmärrystä kotimaisesta nykytaiteesta, taidekäsitöistä ja muotoilusta. Konstrundan tukee osallistujia heidän ammatinharjoittamisessaan ja luo uusia myyntimahdollisuuksia sekä verkoston, jota he voivat hyödyntää tulevassa työssään.

Tervetuloa syyskuussa tutustumaan Sanna Koiviston työhuoneeseen KulttuuriKauppilaan!

Lue lisää: https://www.konstrundan.fi/fi/alku/

Tutustu myös

Näytä kaikki