MUDWOMAN – ylistys Äiti Maalle Iissä

Elokuussa Iin Suvantolan Lähde! -puistossa järjestetään veistos- ja naamioteatterityöpaja Mudwoman

Mudwoman on työpaja, jossa tehdään veistos luonnonsavesta Äiti Maan ylistykseksi. Työtä ohjaavat iiläiset kuvataiteilijat Sanna Koivisto ja Antti Ylönen. Työtä tehdään 10.–22.8. arkisin Lähde! -puistossa Suvantolassa Iin terveyskeskuksen takana. Savenveistopajan osanottajat ovat oululaisen Veeran Verstas -taidepajan nuoria. Mukaan ovat tervetulleita myös iiläiset nuoret ja kaikenikäiset kiinnostuneet!

Mudwoman on myös naamioteatterityöpaja, jossa improvisoidaan esitys ekologisista teemoista. Teatterin teossa käytetään isoja paperimassanaamioita, joita on nähty Iissä myös aikaisempina kesinä. Teatterityöpajaa ohjaavat Anna-Kaisa Järvi, Sanna-Maija Karjalainen ja Anna-Leena Järvi. Mukaan toivotaan kaikenikäisiä teatterin harrastajia ja ammattilaisia, aikaisempi kokemus ei tarpeen. Harjoitukset ovat arki-iltaisin Lähde! -puistossa.

Esitykset pe 21.8. klo 18 ja la 22.8. klo 14 Lähde! -puistossa, samalla esitellään Mudwoman -saviveistos. Esityksiin on vapaa pääsy!

Mudwoman -työpajan järjestävät yhteistyössä Veeran Verstas -taidepaja, Iin kunnan Taidekeskus KulttuuriKauppila ja Iin kansalaisopiston ja taidekoulu. Työpaja on osa Veeran Verstaan ESR-rahoitteista Vapaata tilaa -hanketta (2020-2022) sekä Taidekeskus KulttuuriKauppilan Ympäristöministeriön Kestävä kaupunki -ohjelman tukemaa hanketta, jossa luodaan yhteisöllinen taidepuutarha Iin Suvantolan Lähde -puistoon.

Saapuminen: Iin Lähde! –puisto sijaitsee Iin terveysaseman rannassa, os. Suvantolantie 5, 91100 Ii. Autolla saapuvat voivat käyttää Iin terveysaseman pysäköintialuetta! Puistoon on kulku Suvantolantieltä metsäpolkua pitkin. HUOM! Esitys alkaa polun päästä Suvantolantieltä.

Lisätiedot: Anna-Kaisa Järvi, 040 029 2434, ankaja@dnainternet.net

Tutustu myös

Näytä kaikki