Mammutti-naamioteatteriesitys Lähde!-puistossa elokuussa

Lähde!-puiston valtaavat mammutit, kun uusi naamioteatteriesitys pääsee valloilleen lauantaina 13.8. ja sunnuntaina 14.8. klo 14.00!

Kansainvälinen naamioteatterityöpaja Iissä huipentuu esitykseen Iin Lähde! -puistossa elokuussa. Kanadalainen The Dragon Dance Theatre, iiläinen ohjaaja Anna-Kaisa Järvi, Kierikki -keskus ja KulttuuriKauppila yhdistävät voimansa ja tuovat puistoon Mammutti -esityksen, joka etsii vastauksia meitä askarruttaviin ekologisiin ongelmiin: ilmastonmuutokseen ja ihmisen aiheuttamaan eläin- ja kasvikunnan lajien häviämiseen.

Mammutin tekemistä ohjaavat kanadalaiset taiteilijat Sam Kerson ja Katah. Työryhmässä ovat mukana myös meksikolaiset Victor Huizar ja Bernardo Olmedo sekä Elizabeth  Torres, joka on erikoistunut Meksikon alkuperäiskansojen tansseihin ja kulttuuriin. Projektiin ovat osallistuneet myös Iin Tieto & Taito -pajan nuoret.

Projektin rahoittavat Iin kunta, Oulun kaupunki ja Valto Pernun säätiö.

 

Esitykset Iin Lähde! -puistossa lauantaina ja sunnuntaina 13.-14.8. klo 14.00, esitys on maksuton ja kesto on noin 1,5 tuntia. Tervetuloa!

Tutustu myös

Näytä kaikki