Lähde! -taiteesta osallisuutta -hanke hakee kulttuurihyvinvoinnin ja hanketyön osaajaa kahteen erilliseen tehtävään.

Hakemukset 19.4. mennessä Kuntarekryn kautta.

Tunnettu ja vaikuttava Lähde! – taiteesta osallisuutta -hanke hakee kulttuurihyvinvoinnin ja hanketyön osaajaa kahteen erilliseen tehtävään. Hae 19.4. mennessä!

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan kulttuurihyvinvoinnin kehittämiseen Pohjois-Pohjanmaalla moniammatillisessa tiimissä.

Asiantuntijakoordinaattorin tehtävään haetaan kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijaa, jolla on kykyä ja paloa kehittää uusia toimintatapoja. Haemme vahvaa viestinnän osaajaa ja tiimipelaajaa. Arvostamme yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä tiedottamiskokemusta.

https://www.kuntarekry.fi/en/jobs/asiantuntijakoordinaattori-429813/

Projektiassistentin tehtäviin kuuluvat erilaiset hankehallinnolliset työt, tapahtumien/tilaisuuksien käytännön järjestelyt sekä viestinnälliset tehtävät. Aikaisempi ESR-hankekokemus helpottaa tehtävien tekemistä.

https://www.kuntarekry.fi/en/jobs/projektiassistentti-429456/

Lähde! Taiteesta osallisuutta -hanke (2020-2023) tarjoaa heikoimmassa asemassa oleville henkilöille mahdollisuuden osallisuuteen ja kulttuuriseen hyvinvointiin heidän työ- ja toimintakykynsä sekä hyvinvointinsa edistämiseksi. Hankkeella tavoitellaan taidelähtöisten menetelmien pysyvää juurtumista erityisesti osaksi heikoimmassa asemassa olevien asiakkaiden sote-palvelupolkuja sekä tiiviimpää väylää kunnan muihin hyvinvointipalveluihin. Toiminta-alueena toimii Oulunkaaren kuntayhtymä ja jäsenkunnat (Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala). Oulunkaaren kuntayhtymä vastaa toiminnan soveltuvuudesta sote- ja hyvinvointipalveluihin ja tarjoaa tähän laajaa osaamistaan. Osatoteuttaja Iin kunta puolestaan vastaa taiteellisesta osaamisesta Taidekeskus KulttuuriKauppilan kautta.

Tutustu myös

Näytä kaikki