Lähde!-taidekummi haku

Lähde! -hanke etsii hyvin nuorten kanssa toimeen tulevaa taiteen ammattilasta taidekummiksi. Taidekummi työskentelee Oulunkaaren kuntayhtymän alueella työelämän ulkopuolella olevien nuorten (16-29v) parissa.
Taidekummin päätehtävänä on tukea taiteen keinoin nuorta oman polun löytämisessä yhteistyössä nuorisopalvelujen ammattilaisten kanssa. Taidekummin työ voi koostua esim. seuraavista tehtävistä:
  • nuoreen tutustuminen omaa taiteellista osaamistasi hyödyntäen
  • nuoren oman taidepolun suunnitteleminen nuoren ja nuorisotyöntekijöiden kanssa
  • tutustumiskäyntien järjestäminen, esim. vierailu ateljeessa tai studiossa
  • nuoren rinnalla kulkeminen, esim. nuoren kanssa taidetapahtumaan osallistuminen
  • työskentely nuoren kanssa, yhteydenpito esim. Skypen välityksellä
  • ryhmämuotoisen taidetoiminnan järjestäminen, esim. työpajan tai vierailijoiden avulla
  • muu innostaminen ja mahdollisuuksien avaaminen kuten esim. harrastusmahdollisuuksien selvittäminen – toiminnan tulosten seuranta, palautteen keruu ja raportointi.
Taidekummi palkataan 2kk pilottijakson ajaksi syksyllä 2018. Palkka on 2350€/kk kokopäiväisestä työstä, mutta tehtävä on mahdollista ottaa vastaan myös osa-aikaisena tai jakaa työparille. Työn suorittamispaikka on Oulunkaaren kuntayhtymän alue, ensisijaisesti Simo ja Vaala. Toimintaan osallistuminen on nuorelle maksutonta. Toiminnan jatkoa arvioidaan syksyn kokemusten perusteella.
Hakijoilta edellytetään omaa vahvaa taiteellista ammattitaitoa ja verkostoa, kokemusta taiteen soveltavasta käytöstä ja nuorten kanssa työskentelystä sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta.
Vapaamuotoinen hakemus tehtävään (1-2xA4) ja CV tulee lähettää PDF-muodossa osoitteeseen sanna.juutinen@oulunkaari.com viimeistään 13.9. Haastattelut pyritään järjestämään 20.-21.9.18 ja niihin osallistuminen on mahdollista myös Skypeitse.

Tutustu myös

Näytä kaikki