Lähde mukaan uuteen musiikkitoimintaan Simoon!

Tapaamisissa tutustutaan musiikkiin sen eri muodoissa Taidekummi Osmo Hakosalon johdolla, ja pohditaan yhdessä, millaista musiikkitoimintaa Simossa voisi järjestää. Vielä ehtii mukaan!

Simon kunnanviraston Taidekellarissa alkoivat marraskuussa tapaamiset, joissa tutustutaan musiikkiin sen eri muodoissa ja pohditaan yhdessä, millaista musiikkitoimintaa Simossa voisi järjestää. Tapaamisissa on mahdollista päästä kokeilemaan oululaisen muusikon Osmo Hakosalon johdolla esimerkiksi musiikin kuuntelua, kirjoittamista, soittamista ja laulamista. Osallistujien toiveiden pohjalta toimintaa kehitetään edelleen ja laajennetaan jatkossa myös mahdollisesti yhtye- tai bänditoimintaan. Toiminta on avointa kaikille 16-64-vuotiaille työttömille simolaisille aikaisemmasta musiikkitaustasta riippumatta.

‘’Mukaan ovat tervetulleita niin konkarit, kuin vasta musiikista innostuneet. Tärkeintä on kiinnostus ja uteliaisuus musiikkia kohtaan!’’, Osmo kertoo.

Simon tapaamisia ohjaava Osmo Hakosalo on koulutukseltaan yhteisömuusikko ja musiikkipedagogi, ja hän toimii monipuolisesti kulttuurin kentällä Pohjois-Pohjanmaalla esiintyvänä kansanmuusikkona, musiikin ja tanssin ohjaajana sekä tapahtumatuottajana. Tällä hetkellä Osmo toimii muun muassa taiteilijana kulttuuriosuuskunta ILMEeessä, muusikkona kansanmusiikkiyhtye Rällässä sekä Taidekummina Lähde! –hankkeessa, jota osa Simossa alkava toiminta on. Mukana toiminnassa tulee olemaan myös Simon kunnan työsuunnittelija ja Lähde! -hankkeen Lähdekummi Satu Pääkkö.

Marraskuussa alkavan toiminnan tarkoituksena on tarjota osallistujille yksilöllistä tukea oman ilmaisuvoiman kehittämiseen erityisesti musiikin kautta. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen eikä se ole sidoksissa Työ-ja elinkeinotoimiston palveluihin. Osallistujille maksutonta toimintaa järjestää Oulunkaaren kuntayhtymän Lähde! Taiteesta osallisuutta-hanke, jonka tarkoituksena on tarjota mahdollisuuksia osallisuuteen ja kulttuuriseen hyvinvointiin työ- ja toimintakyvyn sekä hyvinvoinnin edistämiseksi.

Voit ilmoittaa halukkuutesi lähteä mukaan Simon kunnan työsuunnittelija Satu Pääkölle p. 040 354 7509 tai satu.paakko@simo.fi

Seuraava tapaaminen Simon kunnanviraston Taidekellarin tiloissa (Ratatie 6) tiistaina 17.11. klo 12-14.30. Tapaamisessa kahvitarjoilu!

Tutustu myös

Näytä kaikki