Lähde! -manuaalin julkistustilaisuus 23.2.2023 Iin Nätteporissa

Lähde! -hanke on loppusuoralla ja hankkeen toiminnot tuotteistettu 40-sivuiseen Lähde! -manuaaliin. Se kokoaa taidekummitoiminnan, eli toimii ”näin kokoat oman taidekummisi” -oppaana.

Lähde! -manuaaliin on puristettu taidekummitoiminnan oleellisimmat asiat tiiviiseen pakettiin. Siihen on koottu taidekummin ominaisuudet, erottuvuudet, pitkäkestoisen taidekummitoiminnan hyödyt ja tulokset, sekä suositus taidekummin palkkaamiseksi. Manuaaliin on koottu myös malli projektitaiteilijan hankintaan, joka on lyhtkestoista taidetoimintaa.

Lähde! -manuaalin 1.0. julkistustilaisuus pidettiin torstaina 23.2.2023 Iin Nätteporissa, jossa esiteltiin manuaalin luonnosversio, prototyyppi, johon jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda asiantuntemuksensa.

Manuaalin PDF-version voit ladata tästä.

Toivomme osallistujilta ajatuksia, korjausehdotuksia ja oleellisesti puuttuvia asioita lyhyeen Google Forms -kaavakkeeseen su 12.3. mennessä
https://forms.gle/z7FGkGszEsvRB8Bu5 . Samasta linkistä voi tilata painetun version tulevasta päivitetystä manuaalista.

Tilaisuuden voi katsoa jälkikäteen striimattuna linkistä
https://youtube.com/live/-X14QF1BXSE?feature=share .

Kiitämme kaikkia paikalla olleita ja etäosallistujia mielenkiinnosta manuaalia kohtaan, ja toivomme runsaasti kehittämisehdotuksia manuaaliin!

Lisätietoja:

Sanna Juutinen
projektipäällikkö
Lähde! Taiteesta osallisuutta -hanke

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
050 590 9088
sanna.juutinen@pohde.fi

Tutustu myös

Näytä kaikki