Lähde! -hankkeen #6 projektitaiteilijaksi valittiin Mika Kiviniemi

Oululainen esitys- ja mediataiteilija Mika Kiviniemi toteuttaa yhteisöllisen videotaideteoksen Simoniemen ranta-alueella yhdessä Simon mielenterveyskuntoutujien kanssa syyskuussa.

Yhteisöllinen videotaideteos kootaan paikan herättämien tunteiden ja ajatusten perusteella. Sen tavoitteena on kannustaa intuitiiviseen vuorovaikutukseen paikan kanssa, jolloin aluetta voidaan lähestyä erilaisesta näkökulmasta – ja saada sitä kautta uudenlaisia oivalluksia alueen strategiseen kehittämiseen.

Mika Kiviniemi on aktiivi- ja perustajajäsen Kulttuuriosuuskunta Ilmeessä, joka tunnetaan Pohjois-Pohjanmaalla yhteisötaiteen tuotantokeskuksena. Mika on toiminut Ilmeessä 11 vuoden ajan useassa eri roolissa, mm. toiminnanjohtajan tehtävissä. Hänellä on vankka kokemus sekä yhteisötaiteen kehittäjänä, taiteilijana, että vetäjänä.

Mika odottaa projektitaiteilijuudelta mielenkiintoisia kohtaamisia ja yhdessä tekemisen imaisevaa otetta. Hän toivoo, että työskentely antaa osallistujille uusia oivalluksia sekä innostavan taidekokemuksen. Hän haluaa saada kaikkien osallistujien oman arvokkaan äänen kuuluviin teoksen myötä.

Mika Kiviniemen tavoittaa osoitteesta mika.kivari@gmail.com .

Kuva Jaani Föhr

Tutustu myös

Näytä kaikki