Lähde! -hanke etsii palvelumuotoilun osaajaa!

Etsimme nyt toteuttajaa Yhteiset tilat-työpakettiin liittyvälle palvelumuotoilukokonaisuudelle. Tutustu tarjouspyyntöön ja jätä tarjous 31.3.2022 mennessä!

Lähde! Taiteesta osallisuutta -hanke tukee toiminta-aikanaan erilaisia taidelähtöisiä menetelmiä hyödyntäviä projekteja. Projektit ovat osa Lähde-hankkeen Yhteiset tilat -työpakettia, jonka tavoitteena on kehittää yhteisiä tiloja monella tapaa eri kokoisten projektien kautta. Projekteissa voidaan lähteä suunnittelemaan uusia kohteita tai kehittää olemassa olevia tiloja. Projektit voivat kohdistua myös toiminnan kehittämiseen, kyseessä ei siis tarvitse välttämättä olla fyysinen tila. Projekteja toteutetaan vuosina 2021-2022 ja niitä varten hankkeeseen palkataan projektitaiteilijoita.

Hankkeen tavoitteena on kehittää projektien toteutukseen malli, jota kunnat voivat jatkossa hyödyntää myös itsenäisesti yhteisten tilojen kehittämiseen.

Etsimme nyt toteuttajaa Lähde! –hankkeen Yhteiset tilat-työpakettiin liittyvälle palvelumuotoilukokonaisuudelle! Tutustu tarjouspyyntöön tarkemmin ja jätä tarjous 31.3.2022 mennessä hankintapalvelun kautta täällä. 

Tutustu myös

Näytä kaikki