Kutsu Valon juhlaan!

Juhlistamme taidetta, luontoa ja liikuntaa yhdistävän Lähde! -puiston rakennustöiden aloittamista järjestämällä kaikille avoimen Valon juhlan tulevan puiston äärellä torstaina 8.11.18 klo 17-18!

Valon juhlan ohjelma on rakennettu Iin Työhönvalmennuskeskuksen, Aseman koulun ja Myötätuulen osallistujien kanssa ohjaaja Heta Haanperän johdolla.

Juhla avataan kulkueella, joka tuo puistoon valon harmonikansoittaja, Kultainen Harmonikka -kilpailun voittaja, Anne-Mari Kanniaisen soiton siivittämänä.

Juhlapuheiden jälkeen syttyvät tulet, jotka taipuvat vierailevien tulitaiteilijoiden esityksessä tulishowksi.

Tarjolla on myös yhdessäoloa, lämmintä juomaa, syötävää ja toivonkipinöitä! Vierailla on mahdollisuus tutustua myös taiteilija Paula Suomisen ohajuksessa valmistettuun mosaiikkiteokseen sekä muotoilija Ulla Aution työskentelyn myötä valmistuneisiin himmeleihin!

Pyydämme juhlavieraita saapumaan Iin työhönvalmennuskeskuksen puolelta os. Asematie 165 C, E-talo. Autolla saapuvat voivat käyttää Iin terveysaseman pysäköintialuetta mutta kannustamme liikkumista jalan tai polkupyörällä.

Lähde! -puistokonsepti on kehitetty osallistavin taidemenetelmin osana Lähde! Taiteesta voimaa arkeen -hanketta. Konseptin mukaisesta pilottipuiston rakentamisesta Iin Suvantolaan vastaa Iin kunnan tekninen toimi. Valon juhla on osa puiston toiminnallisen konseptin kehittämistyötä.

Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Lisätietoja
Taija Sailio
taija.sailio@oulunkaari.com
0407071403

Tutustu myös

Näytä kaikki