KulttuuriKauppilan kesänäyttely: Art Ii Biennaali Revisited

Taidekeskus KulttuuriKauppilan vuoden 2022 kesänäyttely tutustuttaa kävijänsä Art Ii Biennaalin taideteoksiin galleriatilassa, Iin kuntakeskuksessa, Jakkukylässä, Kuivaniemellä ja Ympäristötaidepuistossa.

Taidekeskus KulttuuriKauppilan kesänäyttely Art Ii Biennaali Revisited tutustuttaa kävijänsä osaan biennaalin aikana nähdyistä taideteoksista. Taidekeskuksen galleriassa ovat esillä Eeva-Maija Walinin teos The Last 10 000 km, Juho Rahikan videoteos How Red Were the Roses ja Olia Fedorovan Wind catching guide -videotaideteos.

Gallerianäyttelyn lisäksi voit käydä tutustumassa biennaalin aikana valmistuneisiin ympäristötaideteoksiin ympäri Iitä:
– Inari Virmakoski: Air Nets – Jakkukylän riippusilta (Jakuntie 85)
– Kotoaki Asano: Frame & Thread – Kuivaniemessä, Merihelmen takana (Merimiehen polku)
– KILOTTAA-kollektiivi: Transcendent Messages Nätteporissa (Puistotie 1)
– Hanna Kaisa Vainio: The Fisher / Kalastaja – Ympäristötaidepuistossa

Lisänä Tuike ja Simo Alitalon Ekouteriat, joita on neljä kappaletta Iin keskustan liepeillä: Lähde! -puistossa, Ruustinnan reitin varrella (Kauppilassa), Vanhassa Haminassa ja Ympäristötaidepuistossa. Ekouteriat eli kuuntelupaikat on merkitty laatoilla, joita voi löytyä puista tai kivistöstä. Kuuntelupaikoilla tulee keskittyä kuunteluun ja rauhoittua täysin juttelemiselta tai älylaitteilta. Mitä Ekouterioissa kuulee, vaihtelee vuoden- ja vuorokaudenaikojen sekä sään mukaan.

Gallerianäyttely on avoinna 5.-30.7.2022 ti-pe klo 12-17 ja la klo 11-16. Ympäristötaideteokset ovat nähtävissä vuorokauden ympäri 30.7.2022 saakka. 

Tervetuloa!

Tutustu myös

Näytä kaikki