KulttuuriKauppila hakee kulttuurivastaavaa!

KulttuuriKauppila hakee kulttuurivastaavaa! Hae tehtävää Kuntarekryssä 23.8. mennessä!

KulttuuriKauppila hakee kulttuurivastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen. Hae tehtävää Kuntarekryssä 23.8. mennessä!

Kulttuurivastaavan tehtävänä on toimia taidekeskus KulttuuriKauppilan toiminnasta vastaavana tuottajana.

Vastaavan tuottajan tehtävä sisältää mm. kansainvälisen taiteilijaresidenssiohjelman koordinoinnin ja ART Ii Biennaalin johtamisen. Tärkeä osa tehtävää on paikallinen, alueellinen ja kansainvälinen yhteistyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemus vaativista kulttuuritehtävistä sekä kansainvälisestä toiminnasta. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kielten hyvä kirjallinen ja suullinen taito. Arvostamme vahvaa kulttuurialan tuntemusta, kokemusta kansainvälisestä toiminnasta sekä hyvää yhteistyökykyä. Myös hankehallinnon monipuolinen osaaminen sekä nykytaiteen ja residenssitoiminnan tuntemus katsotaan hakijalle eduiksi.

Tehtävän palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukset pyydetään toimittamaan 23.8. klo 15.30 mennessä.

Tehtävä tulee vastaanottaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointijohtaja Tarja Rahkola 12.-23.8., tarja.rahkola@ii.fi / puh. 050 3950 386.

Tutustu myös

Näytä kaikki