Kevät Lähde! Taiteesta voimaa arkeen -hankkeessa

Muutosten lempeät tuulet puhaltavat Oulunkaaren kuntayhtymän ja Taidekeskus KulttuuriKauppilan yhteisessä Lähde!-hankkeessa.

Muutosten tuulet puhaltavat Oulunkaaren kuntayhtymän ja Taidekeskus KulttuuriKauppilan yhteisessä Lähde!-hankkeessa. Hanke jatkuu 30.4.2020 asti ja myös hankkeen päätökseen luotsaava Lähde!-tiimi on päivittynyt.

Vuoden alusta projektipäällikkönä on aloittanut Merja Männikkö, joka aikaisemmin toimi hankkeessa asiantuntijakoordinaattorina. Sanna Juutinen jatkaa projektisihteerinä. Tiimiä vahvistavat Arja Packalén projektikoordinaattorina ja Inka Hyvönen asiantuntijakoordinaattorina.

Hankkeessa tapahtuu kevään aikana paljon mukavia asioita. Pudasjärvellä ja Utajärvellä suunnitellaan yhdessä kuntien kanssa osallistavat palvelumuotoilupajat, joissa kartoitetaan tulevien hyvinvointikeskusten asiakkaiden ja työntekijöiden toiveita ja tarpeita keskusten suhteen.

Maaliskuun 19. päivänä järjestetään Lähde! Gaala elokuvateatteri Starissa Oulussa. Aamupäivä pitää sisällään mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja, jonka jälkeen seuraa upea gaalatilaisuus hankkeen tuloksista. Lisätietoja seuraa lähiaikoina, lämpimästi tervetuloa!

 

Lähde!-tiimi ja tammikuinen aamu Iin Micropoliksessa. Inka Hyvönen (vas.), Sanna Juutinen, Anu Vuorinen, Merja Männikkö (edessä) ja Arja Packalén.

Tutustu myös

Näytä kaikki