Vaalan hyte-keskuksen suunnittelupaja

Vaalan kunta ja Lähde! Taiteesta voimaa arkeen -hanke järjestävät Vaalan uuden hyte-keskuksen suunnitteluun liittyvän palvelumuotoilupäivän Vaalan valtuustosalissa tiistaina 3.12. klo 10-17 (tauko klo 13-14). Tervetuloa mukaan oman aikatausi mukaisesti!

Alustavasti hyte-keskus tulee sisältämään sosiaali- ja terveysaseman sekä kunnan hyvinvointipalveluita. Kerro toiveesi muista palveluista ja toiminnoista! Sisältääkö keskus kohtaamispaikan/ kuntalaisten olohuoneen? Pitäisikö kirjaston ja/ tai nuorisotilan olla keskuksessa? Työpajan toivotaan herättävän keskustelua myös taiteen roolista sekä osana rakennusta että talon sisältämässä toiminnassa. Työpajan toteuttavat palvelumuotoilija Heidi Huovinen ja yhteisömanageri Marja Heinistö.

Työpajat ovat avoimia kaikille kuntalaisille ja työntekijöille. Mukaan toivotaan erityisesti Lähde! -hankkeen kohderyhmiä.

Pienen välipalatarjoilun johdosta toivomme ennakkoilmoittautumisia os. sanna.juutinen@oulunkaari.fi mutta mukaan voi myös piipahtaa ilmoittautumatta!