Tilat

Taidekeskus KulttuuriKauppila sijaitsee Iijoen rannalla idyllisellä kulttuuriperintöalueella ja se koostuu kahdesta rakennuksesta: 1800-luvulla rakennetusta residenssirakennuksesta sekä vuonna 2006 rakennetusta ateljeetalosta. Residenssitilat sisältävät yhteensä 91 m² asuin- ja työskentelytiloja.

Asuintilat

Residenssi sisältää kaksi yksityistä 15m2 makuuhuonetta, joissa on vuode (1-2 hlö), työpöytä ja vaatekaappeja. Lisäksi taiteilijoilla on yhteiskäytössä studiotila, 13 m2 keittiö sekä 3,4 m2 kokoinen kylpyhuone. Hyvin varustellussa keittiössä on mm. ruokapöytä ja tuolit, jääkaappi-pakastin, hella, uuni, mikroaaltouuni, astiat, ruokailu- ja ruuanlaittovälineet. Kylpyhuoneessa on wc:n ja suihkun lisäksi myös pyykinpesukone.

Työskentelytilat

Avarassa työskentelytilassa (45 m2) taiteilijoilla on kaappitilojen lisäksi käytössään pöytiä ja tuoleja, hyvä kohdevalaistus sekä laaja valikoima erilaisia työkaluja ja tarvikkeita. Työtilaan lankeaa kauniisti luonnonvalo monista ikkunoista.

Taiteilijoiden käytössä on kaksi tavallista vaihteetonta polkupyörää sekä potkukelkka. Lisäksi talo tarjoaa taiteilijoiden käyttöön  internetyhteyden, tulostimen sekä matkapuhelimen itsehankittavaa prepaid-korttia varten.

Vuokra

400€ kuukaudessa. Taiteilijapariskunnalta 550€ kuukaudessa. Varaus vahvistetaan 100€ varausmaksulla. Varausmaksu hyvitetään kokonaisvuokrasta mutta sitä ei palauteta.

Kulkuyhteydet

Etäisyys Iistä suurimpaan lähellä olevaan kaupunkiin Ouluun on 36 km. Linja-autoyhteys Ouluun kulkee tunnin välein. Lähimmälle lentokentälle on matkaa 49 kilometriä.

Materiaalit

Työskentelyyn tarvittavaa materiaalia on mahdollista hankkia Oulun taiteilijatarvikeliikkeistä. Iissä on rautakauppa sekä sekatavarakauppa, jossa myydään myös taiteilijatarvikkeita.