Avoimet ovet ja työpaja

Tervetuloa tutustumaan KulttuuriKauppilan lokakuun residenssitaiteilijan Iryna Voronan työskentelyyn sekä valmistamaan omakuva kollaasitekniikalla!

 

Tiistaina 10.10 klo 14-18 Iryna Vorona avaa residenssin ovet ja toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan hänen ”Finland – I see you” -projektinsa etenemiseen ja juomaan kupin kahvia.  Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja voit piipahtaa paikalla oman aikataulusi mukaisesti!

Lauantaina 14.10. klo 10.-14.30 Iryna Vorona ohjaa KulttuuriKauppilassa työpajan ”Impressionistic psycholocical self portrait” . Työskentelyssä käytetään kollaasitekniikkaa ja yhdistellään sekä pehmeitä että kovia materiaaleja.

Työpaja on maksuton! Osallistujien toivotaan tuovan mukanaan eväät lounasta varten. Tilassa on mikroaaltouuni eväiden lämmittämiseen sekä kahvitarjoilu. Työskentelykieli on englanti.

Ilmoittautumiset 12.10 klo 12 mennessä: info@kulttuurikauppila.fi. Kurssille otetaan maksimissaan 10 osallistujaa ja sitä ei järjestetä, mikäli osallistujia on alle 5.

Irina Vorona kertoo työpajan sisällöstä:

Psykologisen omakuvan luominen tuo positiivista energiaa! Se on värikäs ilmentymä sisäisestä muotokuvastasi. Näytän miten erilaisia maaleja yhdistetään erilaisiin materiaaleihin. Muotokuvan tekeminen luo hetken, jolloin sielun värit tulevat esille ajatuksiin ja täyttävät kehosi elämän energialla! Kurssi sopii kaikille ikään ja ammattiin katsomatta. Autan kaikkia saavuttamaan tuloksia ja saamaan niin paljon nautintoa taiteesta kuin mahdollista!

 
Iryna Vorona. 4.10.2017. Ii. KulttuuriKauppila.
Iryna Vorona. 4.10.2017. Ii. KulttuuriKauppila. Kuvaaja Jaani Föhr