KK AiR 11/17 Iwona Rozbiewska

KulttuuriKauppila toivottaa Iwona Rozbiewskan tervetulleeksi residenssiin marraskuuksi 2017!

Avoimet ovet to 9.11. klo 16-18, Master Class -työpaja ja installaation avajaiset 25.11.

Puolalainen Iwona Rozbiewska on opiskellut Varsovan ja Münchenin taideyliopistoissa. Esineisiin, arkkitehtoonisiin installaatioihin ja kokeellisiin videoihinsa hän käyttää monia materiaaleja tarkastellen ideoitaan, paitsi taiteen, mutta myös tieteen ja muotoilun näkökulmista. Hän rakentaa ja kehittää uudelleen, leikkien kontrastilla, ironialla ja taiteen absurdeilla elementeillä. Tervetuloa tutustumaan Iwonaan residenssin avoimissa ovissa torstaina 9.11. klo 16-18!

Iissä Rozbiewska odottaa innolla pääsevänsä rakentamaan ensimmäistä ulkomaille sijoittuvaa paikkasidonnaista installaatiotaan, jota inspiroivat Iin paikat, ihmiset ja materiaalit. Rozbiewska vierailee myös paikallisissa kouluissa, mutta myös muilla on mahdollisuus päästä työskentelemään hänen kanssaan! Master class -työpaja ”Suljetuista muodoista avoimiin muotoihin” ammentaa inspiraatiota geometriasta, elokuvista, teatterista ja taidehistoriasta. Työpajassa rakennetaan esineitä ja installaatioita hyödyntäen erilaisia materiaaleja pahvista puuhun ja metalliin.

Työpaja järjestetään KulttuuriKauppilassa lauantaina 25.11. klo 10-15.  Osallistuminen on ilmaista, mutta osallistujia pyydetään ottamaan omat eväät sekä materiaaleja ja työkaluja, kuten pahvia, paperia, puuta, metallia, saksia ja pihtejä jne. Ryhmäkoko on 5-15 henkilöä. Kahvi- ja teetarjoilu. Ilmoittautumiset 24.11. klo 12 mennessä: kulttuurikauppila@gmail.com

Työpajan jälkeen 25.11. klo 15.30 avataan Iwonan KulttuuriKauppilaan rakentama installaatio Untitled (the resting room). Se on nähtävänä myös 26.-27.11. klo 12-17.

iwonarozbiewska_profilfoto3_klein

Iwonan kotisivu http://yvarosby.blogspot.com/

Iwona Rozbiewskan vierailua tukevat:

ecf_logo_full_color color-orizzontale-2-righealta

logo-iam-culture-2016-en-gray